123 kort

123 kort

Lær dit barn at tælle

123 kort (15x21cm – med eller uden ramme 🖼️)

Gør det sjovt for dit barn, at lære tallene. Her får du et 123 kort, der kan lære dit barn at tælle fra 1 til 20. Samtidig med at vi har haft æstetikken i fokus, har vi også sat de forskellige elementer op på en overskuelig måde. På den måde får I både et flot kort til børnene og samtidig inspirerende indlæring til dit barn.

123 kort med sjove elementer

For at gøre kortet mere underholdende for børnene, har vi været nøje i udvalget af elementer der er ud for hvert tal. Det er genkendelige elementer på kortet der vækker varme følelser for børnene. På den måde motiveres børnene bedre til at tælle hvor mange der er.

På vores 123 kort kan du finde genkendelige elementer. Her finder du og barnet ting som balloner, dyr, frugt og grøntsager, is, stjerner og mange andre ting.

For at børn i de fleste aldersgrupper kan være med på vores talkort, har vi gjort det så let at tælle elementerne som muligt. Vi har sat de forskellige elementer op i rækker, sådan at det er lettere for børnene at holde overblik.

Kan også købes som 123 plakat

Vores 123 kort har størrelsen 15x21cm og kan købes med eller  uden ramme. Vil du dog gerne have det som plakat? Så kan du finde den ved at klikke her.

Har du set resten af vores udvalg af børneplakater? Vi har æstetik og indlæring i fokus på dem alle, sådan at de både pynter på væggen og samtidig giver inspiration til de små.

Leder du også efter en alfabet plakat? så er det jo godt at vi også er på forkant her. ? Vi har lavet en rigtig sød dyre plakat, som du kan se ved at klikke her. Eller har du en søn der er vild med dinosaur? Så er det nok alfabet plakaten med dinosaur du skal ha’ ?

Snart så lancerer vi SimonHolst.com, hvor du får mulighed for at købe plakaterne på engelsk og sendt dem til hele verden.

Vi håber du finder det du søger ?