Hval kort

Hval kort

15x21cm – kan købes med/uden ramme 🖼️

Hval kort

Mange børn lader sig fascinerer af hvaler – MĂĽske fordi de er nogle af verdens største skabninger. Derfor har vi lavet et hval kort, der viser 7 af de mest almindelige hvalarter, og samtidig giver lidt information om hvalerne.

Information om hvalerne

For at gøre vores hval kort mere inspirerende for børn har vi indsat information om dem. Ved hver af hvalerne har vi skrevet information om deres levealder, lÌngde, vÌgt og deres bevaringsstatus.

Hvaler deles op i to kategorier: Bardehvaler og tandhvaler. Under kategorien bardehvaler findes der 11 hvalarter, heriblandt blĂĽhvaler og pukkelhvaler. Bardehvaler har ikke tĂŚnder, men barder, og derfor bliver de kaldt for bardehvaler. Under kategorien tandhvaler findes der til gengĂŚld hele 70 hvaler, heriblandt narhvaler, kaskelothvaler og spĂŚkhuggere.

Pü vores hval kort finder du büde bardehvaler og tandhvaler. Vi har valgt de 7 mest kendte hvaler (blühval, delfin, hvidhval, kaskelothval, narhval, pukkelhval og spÌkhugger). Den største af bardehvalerne er en blühval. Den kan blive op til 25 meter lang og lever af krill og smü stimefisk. Den største af tandhvalerne er kaskelothvalen. Den kan blive op til 12 meter lang og lever af fisk og blÌksprutter.

Hvis du vil lÌre mere om hvaler sammen med dine børn, sü har Illustreret videnskab en del spÌndene artikler. Klik her for at lÌs om dem.

Rammer og størrelser pü vores hval kort

Vores hval kort har størrelsen 15x21cm og kan købes med eller uden ramme.

Vil du gerne have motivet i en stor størrelse? Sü har vi den ogsü som hval-plakat. Alt efter hvor meget plads du har, kan du vÌlge plakaten i 3 forskellige størrelser. Du kan fü plakaten i størrelserne 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm.

Leder du ogsü efter rammer? Ingen grund til frygt! Hos SimonHolst indrammer vi for dig efter ønske. Her kan du vÌlge mellem 3 forskellige rammer: Rü egetrÌsramme, hvid egetrÌsramme og sort egetrÌsramme. Du kan selvfølgelig ogsü vÌlge at købe plakaten uden ramme.

Se vores børneplakater

Interesserer dit barn for andre interesser end hvaler? Sü tjek resten af vores serie af børneplakater ud. Heriblandt kan vi anbefale f.eks.  Solsystemet eller Aflabet plakaten med dinosaurer.

Hüber du fandt vores hval kort interessant, og ellers god fornøjelse med jagten pü det rigtige motiv :)