Årstidernes Grøntsager – NY Version

Vi har lavet en ny version af Årstidernes Grøntsager

Se billeder af Årstidernes Grøntsager – NY Version

Ved du, hvornår grøntsagerne er i sæson? Supermarkederne i dag har mange grøntsager året rundt på grund af den globale handel og moderne landbrug. Derfor kan det være svært at vide, hvornår grøntsager er i sæson. Af samme årsag har vi lavet plakaten “Årstidernes Grøntsager” nu i ny version.

Hvorfor spise grøntsager efter sæsonerne?

Der er mange grunde til at være opmærksom på grøntsagernes sæsoner. Ved at købe i sæson, får du ofte friskere og billiger grøntsager. Dertil er der mange andre gode grunde til at købe dansk og i sæson. Årstidens grøntsager er mere smagfulde og indeholder flere næringsstoffer. Dette skyldes blandt andet, at grøntsager bliver pakket og behandlet mere, når transporten er længere, og at nogle af grøntsagerne bliver høstet for tidligt og efter modnes under transporten. Disse processer har også indflydelse på miljøet. Grøntsager fra udlandet belaster miljøet mere pga. transport, behandling, indpakning og indeholder ofte flere sprøjtemidler. De fleste danske frugt og grøntsager indeholder langt færre sprøjtemidler end de udenlandske.

Indhold på Årstidens grøntsager - ny version plakat

Du finder på denne nye version af plakaten, at vi har vendt rundt på strukturen. Vi har designet den efter at grøntsagerne kun vises en gang, hvilket har betydet, at vi er gået fra 133 stk. grøntsager til at der kun er 49 stk.. Denne version skaber overskuelighed ved at gruppere grøntsagerne efter fælles sæsoner. Plakaten har fortsat et flot og overskueligt struktur med fokus på at nogle grøntsager har flere sæsoner. Grøntsagerne taget med på plakaten er fortsat de som dyrkes i Danmark, og derfor er plakaten også anvendelig for den miljøbevidste forbruger.

Du vælger selv det som passer bedst ind i dit køkken

Med den nye struktur er årstidernes grøntsager plakaten blevet mere visuelt, da illustrationerne af grøntsagerne er blevet forstørret, og er dermed mere synlige. Bliv inspireret at plakaten, og nyd det visuelle udtryk, som den bringer i dit køkken. Som med de fleste af vores plakater, kan du selv vælge, hvad passer bedst ind i dit køkken. Vælg mellem
3 baggrunde, vælg om du vil tilkøbe et af vores 3 flotte rammer, og vælg mellem 3 forskellige størrelser. Vi rammer altid din plakat ind, når du tilkøber en ramme hos os.

Kan også købes som kort

Hvis du blot vil ha’ en lille “fodnote” om, hvilke grøntsager der er i sæson, så kan du købe plakaten i kort format (størrelse 15x21cm). Kortet kan købes med og uden ramme. Se den ved at klikke her.

Do you want this poster in english?

We have translated this poster into an english version, so that you can keep up on which vegetables is in season. Find it at www.SimonHolst.com

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!

Grønne hilsner fra

Simon Holst