ÅRSTIDERNES FISK & SKALDYR

Årstidernes fisk og skaldyr – Spis skaldyr og ​fisk i sæson

Vidste du, at​ sæson fiskeri ​ikke kun er for fiskere? Du kan faktisk spise fisk og skaldyr efter sæson, ligesom at frugt og grønt har sæsoner. Ligesom grøntsager og frugter, er fisk, specielt frisk fisk, også billigere og friskere, hvis du følger sæsonerne. Spis mere fisk og skaldyr er en del af kostrådene, og med denne plakat får du inspiration til at spise mere fisk og skaldyr, samt får du mere variation gennem året. Dertil ved at spise ​fisk i sæson,​ er du med til at mindske overfiskeri og bevare fiskebestanden af de fisk, som vi spiser mest af.

Se skaldyr og ​fisk i sæson​ på plakaten

Indholdet på vores plakat er udviklet i samarbejde med den danske organisation​ Levende Hav​ og direktøren for Danmarks ældste fiskerestaurant (​Clausen’s fiskehandel​). Dermed har vi sikret, at du får den rigtige information omkring skaldyr og ​fiske sæsonerne​. På denne version af årstidernes fisk og skaldyr får du fisk og skaldyr opdelt i de fire klassiske sæsoner. På den måde får du et overblik af de fisk og skaldyr er sæson lige nu.

Vi designer flotte og inspirerende plakater

Vi har designet denne plakat i et nyt moderne design, som giver et flot pust til dit køkken. Udover et lækkert design, har vi også sørget for, at vores plakat passer perfekt ind i de fleste køkkener. Dette er fordi, at vi har give dig muligheden for at vælge mellem 3 baggrunde. Dertil vælger du selv hvilke af de 3 størrelser du ønsker, og så kan du også vælge at tilkøbe et af vores 3 smukke rammer. Vi rammer selvfølgelig din plakat ind for dig, når du køber en ramme hos os.

Skal du have mere end en plakat i dit køkken? Vi synes at Årstidernes fisk og skaldyr plakaten passer godt sammen med vores ​Årstidernes Grøntsager​ plakat.

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!