Beskrivelse

TAG MAGTEN OVER TELEFONEN

Telefonen er blevet til en genstand vi alle render rundt med, i lommen eller i tasken.. Telefonen er et fantastisk værktøj, der kan indeholde en masse nødvendige redskaber, alt fra kontakt og kommunikation til kamera, navigation, underholdning osv.

Samtidig med, at telefonen giver os et væld af valgmulighederne lige ved hånden, finder du også følgeskader ved telefoni. På et årti er det blevet til en større afhængighed end cigaretter.

Her får du en plakat, der kommer med 16 konkrete bud på, hvordan du kan gøre dig mindre afhængig af telefonen, tage magten over den, og komme tilbage til det virkelige liv.

Rådene til løsrivelsen er forfattet af lægen, Imran Rashid, der har skrevet bogen “Sluk”, der går i dybden med, hvordan afhængigheden foregår, hvilke følgeskader det har på os, og hvad vi kan gøre for at løsrive os. Teksten til plakaten er redigeret og kortfattet af Simon Holst.

Print

Plakaten bliver printet på FSC Certificeret 180gr Matt Papir af høj kvalitet.

Plakaten kommer i plakatrør lavet af 100% genbrugspap.

af beløbet doneres til velgørenhed

Hver gang vi sælger en plakat, sender vi 50 kr. til velgørenhed. Vi er i samarbejde med forskellige organisationer, der alle kæmper for en sag, vi også prioriterer højt. Se hvilke organisationer vi samarbejder med, og deres mærkesager under GRØNNE MÆRKESAGER.