Brandmand Plakat

Brandmand Plakat

Har du en dreng eller pige der interesserer sig for brandbiler og brandmænd? Så er den her brandmand plakat lige noget for dem! Plakaten er med håndmalede motiver, der illustrerer alt lige fra brandbiler til brandstation, brandmand, brandslukker og en masse andre spændene brandelementer. Med andre ord så får I en børneplakat der kan berige en kommende brandmand.

Vælg mellem størrelse og baggrunde til din brandmand plakat

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din brandmand plakat. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til plakaten? Du kan få vores plakat med brandstationen i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet din brandmand plakat. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end brandmænd? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag.

Vi håber du finder den plakat der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)