Børnekort Bondegården

Børnekort bondegården

Har du en dreng eller pige der interesserer sig for livet på bondegården? Så er det her børnekort bondegården lige noget for dem! Kortet er med håndmalede motiver, der illustrerer alt lige fra lade, siloer og traktorer til dyrene på gården. På kortet har vi inkluderet bondegårdsdyr som får, grise, høns, kaniner og køer. Med andre ord så får I et børnekort med livet på gården.

Vælg mellem baggrunde til børnekort bondegården

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til dit børnekort bondegården. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvis du gerne vil have motivet større end kortet (15x21cm), så kan du heldigvis også købe motivet som plakat. Se den ved at klikke her.

Se vores børneplakater

Har dit barn andre interesser end bondegården? Eller leder I efter større motiver? Så vil vi anbefale dig at kigge på vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag.

Vi håber du finder den plakat der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)