Vaske Hænder Guide

Vaske hænder guide plakat

Den komplette guide til grundig håndvask

Får du eller din familie altid vasket hænder grundigt? Denne plakat giver dig den komplette guide til at vaske hænder ? Guiden hjælper samtidig med at holde gæsterne op på at få vasket hænderne ordentligt.

Passer godt sammen med vores vaskeguide plakat

Folk skal jo både have vasket hænder og tøj ?‍♂️ Vi har lavet en plakat som en komplet vaskeguide. På vores vaskeguide plakat kan du se, hvordan alle former for tøj skal vaskes/tørres. Som kirsebær på toppen af lagkagen kan du se, hvordan du behandler former for pletter på tøjet.

Vælg en baggrund til plakaten

Vi har taget højde for at vi mennesker bor forskelligt. Nogen kører hvid, andre sort, nogle tredje kører med farver – Derfor kan du også få vores plakater i forskellige baggrunde. På den måde kan du finde en der passer bedst ind til jeres “vaskerum” ?

Vælg mellem 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Som tilvalg kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: egetræ, hvid egetræ eller sort egetræ. Køber du den med ramme, så indrammer vi selvfølgelig for dig.

Tjek resten af vores badeværelsesplakater ud

Det er forskelligt, hvad folk falder. Nogle går efter nyttige plakater som denne vaskeguide plakat, mens andre går efter plakater med et strejf af humor ?‍♂️ Her er der mange der er faldt for vores plakat med buddha, hvor der står “let that shit go” ?