Frugter – Adolphe Millot

Frugter

Litografisk genoptryk af Adolphe Philippe Millots grafik fra 1909

“Frugter”

Her får du et litografisk genoptryk af Adolphe Millots kunstværk fra 1909 frugter

Indhold og design på kortet frugter

Kortet illustrerer over 60 forskellige frugter, både eksotiske og mere landlige, heriblandt forskellige arter af jordbær, æbler, pærer, bær og mange andre.

Illustrationen er udplukket fra Adolphe Millots bog Petit Larousse, præcis som han har tegnet det. Vi har sørget for at gøre det skarpt, så trykket står pænt.

Du har mulighed for at tilkøbe ramme til kortet. Du kan vælge mellem egetræsramme, hvid- eller sort træramme.

Printet og trykket på bæredygtigt FSC-Certificeret Papir

For at bevare det nostalgiske udtryk så godt som muligt, bliver kortet printet på 250gr FSC Certificeret Matte Pro Papir.

Se de andre tryk fra Adolphe Phillippe Millot

Mange af vores kunder køber flere af Adolphe Phillippes litografiske værker. Vi har i alt 5 af hans værker (Blomster, Frugter, Grøntsager, Insekter og Svampe). De har allesammen mere eller mindre samme opsætning som insekter, og samme lærdom. De kommer blot med de forskellige nævnte emner. En af Adolphe Millots mest populære værker, hos os, er Grøntsager.

Kan også købes som plakater

Kortet kommer i størrelsen 15x21cm. Hvis I har plads til mere end kort på væggen, så kan vi varmt anbefale dig at købe Adolphe Millots værker som plakater. Her kan du vælge mellem 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm, samt tilvælge rammer til dem.

Kunstneren Adolphe Millot

Kunstneren bag dette værk er Adolphe Philippe Millot. Adolphe Millot er født 1. maj 1857 i Paris, og døede 18. December 1921, også i Paris. Han var en fransk maler, litograf og entomolog.

Adolphe Philippe Millot, der illustrerede mange af de naturhistoriske sektioner i Petit Larousse, var seniorillustrator ved Muséum national d’histoire naturelle. Han var medlem af Salon des Artistes Francaise, og fik hæderlig omtale i 1891 for sine fine litografier og illustrationer.