Sæson Plakater – Forår

Grøntsager og frugt i sæson – Forår

Foråret kommer med lysere dage og solen der begynder at varme. Efter kolde og mørke vintermåneder begynder forårets spæde grøntsager at dukke op. Vi byder velkommen til friske radiser, tomater og skønne rabarber. Sæt farver på foråret og nyd de gode råvarer fuld af smag og næring.

Drømmen bag sæson plakaterne

Hele fundamentet bag min blog samt sociale medier er drømmen om at skabe madglæde.
Tage jer med i køkkenet, lege med råvarer og vise at plantebaseret mad er fuld af farver, nydelse og mæthed. Sæson plakaterne er en del af denne drøm.

Jeg tager jer med på en legende og farverig rejse i de 4 sæsoner. På bloggen har hver sæson 4 indlæg til hver enkel måned. Her dykker vi mere detaljeret ned i hver måneds råvarer, hvor jeg kommer med ideér til opskrifter, anvendelse samt tips og tricks.

Jeg håber i vil gå på opdagelse i plakaterne, tage børnene med, prøve nye råvarer og bruge indlæggende på bloggen til at blive guidet og inspireret til alverdens opskrifter. Alt fra salater, gryderetter, smoothies og søde sager.

Plakaterne er skabt med kunst i tanke. Lad dem være en inspirations kilde, og ikke en perfekt og udtømmelig liste.
Om du bruger dem som kunstnerisk værk eller med en invitation til at undersøge videre, håber jeg de sprede farver og glæde i jeres hjem.

Kender du årstidernes frugt og grøntsager?

Hvornår er rødkål, jordbær, æbler eller gulerødder i sæson?
Ofte tænker vi ikke over de valg vi træffer i supermarkedet. Vi handler på autopilot, vane og “det vi ved børnene kan lide”.
Men det kan være spændende og en rejse at forstå samt dykke ned i hvilke råvarer der netop er i sæson igennem året.

Jeg håber plakaterne inspirerer jer til at dykke ned månedens råvarer, prøve nye opskrifter og måske endda spise grøntsager, I ofte  ville styrer udenom. (Indsæt jordskokker og rosenkål – haha)

Mad skal være velsmagende, sundt, nærende OG nemt at gå til. OGSÅ dem vi undgår.
Jeg har med den tanke lavet 12 tilhørende blog indlæg hvor jeg dykker ned i hver specifik måned og giver jer mine bedste tips, tricks og ideér til opskrifter med månedens frugt og grønt i sæson.