Verdens Skove

Danske grønne organisation

De tropiske skove i Sydamerika er under voldsomt pres. Sojaplantager er en af de væsentligste direkte og indirekte årsager til skovrydning i Sydamerika. Soja dyrkes ofte på jord, der tidligere har været brugt til kvægdrift. Kvægdriften skubbes så ind i skoven og fører til ny skovrydning.

I Argentina, Brasilien og Paraguay er store områder af regnskov i Amazonas og savanne-skov i Cerrado- og Chaco-områderne ødelagt for at give plads til sojaplantager.

Sojaen beslaglægger nu over 56 millioner hektar jord i Argentina, Brasilien og Paraguay. Det svarer til mere end hele Frankrigs areal og er omkring halvdelen af de tre landes landbrugsareal.

Verdens Skove er en dansk organisation, der sætter sin lid til demonstrationer, underskriftindsamlinger, aktive handlinger og meget mere, for at få stoppet denne vanvittige proces af skovudryddelse.

Støt organisationen ved køb af en plakat

Vi har i samarbejde med Verdens Skove lavet en plakat, der inspirerer til, hvilke ting vi som mennesker kan gøre i vores hverdag for, at reducere vores udledning af CO2. For hvert salg af denne plakat donerer vi halvdelen af beløbet til Verdens Skove. Find plakaten her.

Vil du vide mere om organisationen? Så klik her.

Fordele ved skoven

Plakat lavet i samarbejde med Verdens Skove

Vi har i samarbejde med en biolog fra organisationen lavet en klimaplakat.

Plakaten er skabt til at inspirere folk til at bevare skovene, og give viden om, hvilke fordele skovene giver os.

Helt konkret giver plakaten 20 forskellige råd – og det siger ikke lidt om, hvor mange fordele skovene har at tilbyde os som mennesker.

Har du lyst til at se plakaten. Så klik her.