Ugeplan tavle (inkl. tusch og glasramme)

Få struktur på hverdagen med en ugeplan tavle

Se billeder af Ugeplan tavle (inkl. tusch)

Kender du det, at miste overblikket på ugens mål og opgaver? Nu kan du få mere struktur i din hverdag! Med denne ugeplan tavle har du mulighed for at liste dine opgaver for ugens 7 dage. Derudover kan du sætte prioriteter i rækkefølge. Du kan få styr på to-do-listen og skrive ugens mål og noter ned. Sidst men ikke mindst kan du indsætte nye vaner, og holde styr på om du følger de nye vaner. Med andre ord får du her en plakat, der hjælper dig til at komme bedre i mål med dine nytårsforsæt!

Det eneste du skal gøre er, at putte plakaten i glasramme og hive din whiteboard tusch op af lommen – Så er det plakaten du kan bruge igen og igen og…

Vælg mellem forskellige baggrunde for din ugeplan tavle

Vi mennesker indretter vores hjem meget forskelligt. Det har vi taget højde for! Derfor kan du på SimonHolst.dk vælge mellem flere forskellige baggrunde, eller gå med det stilrene – det er op til dig. Her kan du både vælge baggrunde såsom genbrugspapir, marmor, sten, eller som sagt den helt blanke til dig, der ikke er til for meget “fikkumdik”

Tjek vores andre plan plakater ud ?

Vi har alle sammen forskellige mål og behov. Nogle har brug for mere struktur over madplanen, andre har brug for at følge op på deres rutiner i løbet af ugen. Faktisk, så har vi med vilje givet vores rutine tavle samme design som ugeplanen – For mens at ugeplanen giver dig overblikket på ugens syv dage samt vaner og prioriteringer, så giver rutine tavlen dig mulighed for, at holde styr på de forskellige rutiner du/I har i løbet af dagen. Du bliver SIMPELTHEN nødt til at ha’ rutine tavlen med – Sammen fuldender de dit liv ? Se den ved at klikke her!

God fornøjelse med overblikket i fremtiden ❤️