Rutine Tavle (inkl. tusch og glasramme)

Hold overblik på de daglige rutiner med en rutine tavle

Se billeder af Rutine Tavle (inkl. tusch)

Har dig eller din familie en masse rutiner i løbet af dagen? Måske så mange, at det kan være svært at holde overblikket? Med denne rutine tavle har du mulighed for at liste jeres rutiner op ? Skriv de rutiner ned der passer ind for jer, og afkryds så snart at I har lavet dem. På den måde holder det både dig og de andre i husstanden op på pligterne ?

Køb Rutine Tavlen i en af vores flotte glasrammer, og hiv din whiteboard tusch op af lommen – Begynd herefter din æra af rutiner, og brug plakaten dag efter dag efter…

Vores Rutine Tavle kan købes i forskellige baggrunde ⚪?⚫?

Som mennesker indretter vi vores hjem på helt forskellige måder. Vi har forskellige farver på væggen, kører forskellige stiltemaer og generelt bare forskelligt i indretning. Det har vi taget højde for! Derfor kan du på SimonHolst.dk vælge mellem forskellige baggrunde.

Til vores rutine tavle kan du vælge baggrunde som genbrugspapir, marmor baggrund, sten baggrund, eller bare gå med den helt hvide – det er op til dig! På den måde sikrer vi, at du får en plakat der passer til din væg.

Tjek vores andre plan plakater ud ?

Vi har alle sammen forskellige mål og behov. Nogle har brug for mere struktur over madplanen, andre har brug for at følge op på deres rutiner i løbet af ugen. Faktisk, så har vi med vilje givet vores rutine tavle samme design som ugeplanen – For mens at ugeplanen giver dig overblikket på ugens syv dage samt vaner og prioriteringer, så giver rutine tavlen dig mulighed for, at holde styr på de forskellige rutiner du/I har i løbet af dagen. Du bliver SIMPELTHEN nødt til at ha’ ugeplan tavlen med – Sammen fuldender de dit liv ? Se den ved at klikke her!

God fornøjelse med overblikket i fremtiden ❤️