Madpyramiden plakat

Madpyramiden plakat

Plakat med den nye madpyramide

Ud fra FDB’s (Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger) nyeste anvisninger, har vi lavet en madpyramide plakat.  Plakaten har til formål, at give dig et billede af, hvad du skal spise mest og mindst af. Samtidig lægger plakaten også op til, at spise grønnere og mere bæredygtigt, da FDB’s nye anbefalinger så lidt kød som muligt, og så meget frugt og grønt som muligt.

Opdeling af madpyramiden

Madpyramiden plakat er opdelt i 3 etager. De nederste etager indeholder den største mængde af fødevarerne, og er der du skal spise mest af.

På den nederste har du grøntsager, kartofler, rugbrød, havregryn og selvfølgelig, vand.

På etagen i midten finder du frugt samt fuldkornsprodukter, brød, ris, pasta og mælkeprodukter.

På den øverste etage finder du fedt, kød, olie og æg.

Vælg baggrund, størrelse og ramme til plakaten

Vi har taget højde for, at mennesker bor og indretter sig forskelligt. Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til din madpyramiden plakat. Du kan vælge Blank, hvis du bare vil have en ren hvid baggrund, mens de resterende 3 er tekstur baggrunde som Marmor, Papir og Sten.

Hvor meget plads har du på væggen? Du kan købe vores madpyramideplakat i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm

Vil du have plakaten i ramme? Hos SimonHolst.dk indrammer vi dine plakater, sådan at du får den hjem til dig, færdiginstalleret. Du kan vælge mellem sort, hvid, eller rå egetræsramme.

Se vores andre køkkenplakater

Har du set vores andre køkkenplakater? Vi har gjort os stærke på dette punkt, og lagt en dyd i, at der skal være køkkenplakater for alle. Du kan se dem alle sammen ved at klikke her.

En af de mere populære køkkenplakater er Fisk i Norden, der viser alle de fisk du kan finde i både fersk- og saltvand i norden. Se plakaten ved at klikke her.