Svampe – Adolphe Millot

Svampe

Litografisk genoptryk af Adolphe Philippe Millots grafik fra 1909

“Champignons – Svampe”

Se billeder af Svampe – Adolphe Millot

Her får du et litografisk genoptryk af den franske kunstner, Adolphe Millot (tegnet i 1909).

Indhold og design på plakaten svampe

Plakaten illustrerer over 40 forskellige svampe, heriblandt Karl Johan, kantareller, rød fluesvamp, morkler, violet hekseringshat og mange andre.

Illustrationen er udplukket fra Adolphe Millots bog Petit Larousse, præcis som han har tegnet det. Vi har sørget for at gøre det skarpt, så trykket står pænt.

Du har mulighed for at tilkøbe ramme til plakaten. Du kan vælge mellem egetræsramme, hvid- eller sort træramme.

Printet og trykket på bæredygtigt FSC-Certificeret Papir

For at bevare det nostalgiske udtryk så godt som muligt, bliver plakaten printet på 250gr FSC Certificeret Matte Pro Papir.

Se de andre tryk fra Adolphe Phillippe Millot

Mange af vores kunder køber flere af Adolphe Phillippes litografiske værker. Vi har i alt 5 af hans værker (Blomster, Frugter, Grøntsager, Insekter og Svampe). De har allesammen mere eller mindre samme opsætning som svampe, og samme lærdom. De kommer blot med de forskellige nævnte emner. En af de mest populære købssammensætninger er Grøntsager og Svampe.

Kan også købes som kort

Plakaten kan købes i størrelserne 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Udover at du kan vælge forskellige størrelser, kan du også vælge 3 forskellige rammer i egetræ (rå, hvid eller sort).

Kniber det med plads på væggen? Så kan du med fordel gå du ind og finde Adolphe Millots værker som kort. Her kan du få denne plakat og de andre i størrelsen 15x21cm, samt tilvælge rammer til dem.

Kunstneren Adolphe Millot

Kunstneren bag dette værk er Adolphe Philippe Millot. Adolphe Millot er født 1. maj 1857 i Paris, og døede 18. December 1921, også i Paris. Han var en fransk maler, litograf og entomolog.

Adolphe Philippe Millot, der illustrerede mange af de naturhistoriske sektioner i Petit Larousse, var seniorillustrator ved Muséum national d’histoire naturelle. Han var medlem af Salon des Artistes Francaise, og fik hæderlig omtale i 1891 for sine fine litografier og illustrationer.