Biller

Retroplakat – Biller

Er du til illustrationer, kunst og retro stilen? SĂĽ er du kommet til det helt rigtige sted! PĂĽ SimonHolst.dk har vi fundet urgamle bøger fra internationale biblioteker, hvor ophavsrettighederne pĂĽ billederne er udløbet. Det har resulteret i en serie af retroplakater med flotte og ĂŚstetiske illustrationer, der vil pynte flot pĂĽ de fleste vĂŚgge. Her prĂŚsenterer vi vores retroplakat – Biller. En illustration fra 1901 med en masse flotte biller.

Køb vores retroplakat – Biller i forskellige rammer og størrelser

Vi mennesker bor og indretter os forskelligt. Nogle køre med hvid vĂŚg, mens andre kører med farver eller tekstur. Nogle har mere plads pĂĽ vĂŚggen end andre. Disse ting har vi taget højde for! Derfor kan du vĂŚlge mellem 5 forskellige rammer til din plakat. Du kan selvfølgelig ogsĂĽ vĂŚlge plakaten uden ramme – vĂŚlger du den med ramme, kommer plakaten selvfølgelig indrammet hjem til dig.

Udover  det kan du vĂŚlge mellem 3 forskellige størrelser; 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

MĂŚngderabat!!!

Vil du gerne fylde væggen med mere end blot 1 plakat? og kan du lide at spare penge? Hvem kan ikke det 😊

Pü SimonHolst.dk kører vi følgende mÌngderabat:

2 Plakater: Spar 10%

3 Plakater: Spar 15%

4 Plakater: Spar 20%

 

Se vores andre retroplakater

Vores Retroplakat – Mango er heldigvis blot ĂŠn ud af mange 🤩 Vi har skabt en stor serie af forskellige flotte og ĂŚstetiske retroplakater. Se dem alle ved at klikke her.