Børnenes Favorit Grøntsager (inkl. tusch og glasramme)

Børnenes Favorit Grøntsager

Køkkentavle til børn (inkl. glasramme og tusch)

De fleste forældre kender nok til det, at have kræsne børn. Uanset hvor umage du gør dig med anretningen, og hvor god du selv synes retten er, så kan børnene ha’ deres helt egne meninger om det der er på tallerken. Med den tanke har vi skabt denne tavle “Børnenes Favorit Grøntsager”. Med denne grøntsagstavle kan børnene nemlig krydse af, hvor mange gange de har smagt de forskellige grøntsager, og endda give dem stjerner, alt efter hvor meget de kan lide grøntsagen. Derudover kan dine børn skrive listen over de 6 grøntsager de allerbedst kan lide, og hvilke retter de bedst kan li, hvor grøntsagerne indgår ? Tavlen kan altid viskes ren, hvis dit barn nu skulle gå hen og ombestemme sig ?

Formålet med børnenes favorit grøntsager

Grøntsagstavlen Børnenes Favorit Grøntsager har et helt specielt formål. Nemlig at inddrage børnene i køkkenet. Med børnenes favorit grøntsager som tavle, bliver børnenes interesse for grøntsager nemlig udvidet, og samtidig får de medindflydelse på, at de helt rigtige grøntsager bliver købt ind, ifølge dem ?

Der findes et hav af forskellige valgmuligheder når det kommer til grøntsager. På denne tavle er der hele 49 forskellige slags grøntsager I kan prøve jer igennem. Så udover at børnene får medindflydelse, får de også udvidet deres horisont når det kommer til det grønne køkken, så det hele ikke bare går op i agurker og iceberg salat ?

Vælg mellem forskellige baggrunde og rammer

Vi bor og indretter os forskelligt som mennesker. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til denne tavle. Du kan få den helt simple og blanke baggrund, eller vælge mellem 3 forskellige teksturer (genbrugspapir, marmor- eller sten tekstur).

Udover baggrunden følger der også en kvalitetsramme af dansk produceret egetræ, og med ægte glas til. Her kan du også vælge mellem forskellige farver. På den måde sikrer du dig, at det passer ind i jeres hjem ?

Se også børnenes favorit frugter

Børnenes Favorit Grøntsager har også en søskendetavle: Børnenes Favorit Frugter. Her er det fuldstændig samme koncept som med børnenes favorit grøntsager- bare med frugter ? På den finder du 49 forskellige frugter, som børnene kan smage sig igennem på, og på den måde åbner du op for en kolonarisk verden for børnene. Se den ved at klikke her.