Børnenes Favorit Frugter (inkl. tusch og glasramme)

Børnenes Favorit Frugter

Køkkentavle til børn (inkl. glasramme og tusch)

De fleste forældre kender nok til det, at have kræsne børn. Uanset hvor umage du gør dig med anretningen, og hvor flot det er blevet, så kan børnene ha’ deres helt egne meninger om det der er på tallerken. Med den tanke har vi skabt denne tavle “Børnenes Favorit Frugter”. Med denne frugttavle kan børnene nemlig krydse af, hvor mange gange de har smagt de forskellige frugter, og endda give dem stjerner, alt efter hvor meget de kan lide frugten. Derudover kan dine børn skrive listen over de 6 frugter de allerbedst kan lide, og hvilke retter de bedst kan li, hvor frugten indgår ? Tavlen og stemmerne kan altid viskes af, hvis dit barn nu skulle gå hen og ombestemme sig ?

Formålet med børnenes favorit frugter

frugttavlen Børnenes Favorit Frugter har et helt specielt formål. Nemlig at inddrage børnene i køkkenet. Med børnenes favorit frugter som tavle, bliver børnenes interesse for frugt nemlig hørt, og på den måde får de medindflydelse på, at det helt rigtige bliver købt ind, ifølge dem ?

Der findes et hav af forskellige valgmuligheder når det kommer til frugter. På denne tavle er der hele 49 forskellige slags frugter I kan prøve jer igennem. Så udover at børnene får medindflydelse og deres smag for frugt bliver hørt, så motiverer det også børnene til at få smagt på lidt forskelligt, så det hele ikke går op i bananer og rosiner ?

Vælg mellem forskellige baggrunde og rammer

Vi bor og indretter os forskelligt som mennesker. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til denne tavle. Du kan få den helt simple og blanke baggrund, eller vælge mellem 3 forskellige teksturer (genbrugspapir, marmor- eller sten tekstur).

Udover baggrunden følger der også en kvalitetsramme af dansk produceret egetræ, og med ægte glas til. Her kan du også vælge mellem forskellige farver. På den måde sikrer du dig, at det passer ind i jeres hjem ?

Se også børnenes favorit grøntsager

Børnenes Favorit Frugter har også en søskendetavle: Børnenes Favorit Grøntsager. Her er det fuldstændig samme koncept som børnenes favorit frugter – bare med grøntsager ? På den finder du 49 forskellige grøntsager, som børnene kan smage sig igennem på, og på den måde åbner du op for en kolonarisk verden for børnene. Se den ved at klikke her.