Vegansk Madpyramide

Vegansk kost

Hvad spiser en veganer? Bliv klogere her

Se billeder af Vegansk Madpyramide

Kan du huske den gamle madpyramide? Madpyramiden er siden da blevet opdateret i takt med at mad og kost forskningen udviklede sig. Ideen med madpyramiden er at vejlede forbruger til at spise en sund og varierede kost på en simpel og overskuelig måde.

Men hvad med veganer? Som veganer er der mange populære madvare, som ikke er en del af deres kost. Derfor skal de tænke på andre måder at få sat deres kost sammen på, så de får den ernæring, de har brug for. Derfor er denne veganske madpyramide et rigtigt godt værktøj til at opnå en god varieret kost, og få makro og mikro næringsstofferne på plads.

Hvorfor spise Vegansk kost?

At spise vegansk behøver ikke at være kompliceret. Det kan endda være lettere, da dit udvalg af madvarer bliver indskrænket. Dermed kan den veganske kost være mere overskueligt at forholde sig til. Endvidere kan Vegansk kost endda være med til at kostrådene bliver lettere at følge, med undtagelse af at spise mere fisk. At spise vegansk kan for nogle føre til en forøget sundhed og velvære. Dertil er denne kost også mere miljøvenlig, da brug af vand og udledning er væsentlig mindre per kilo grøntsager end per kilo kød.

Indhold på vegansk madpyramide plakaten

Spiser du vegansk og vil du være sikker på, at du får sammensat din kost korrekt? Med en vegansk madpyramide kan du lade dig inspirere til hvordan du skal spise. Den viser dig, hvordan du kan sammensætte din kost i forhold til de portioner, som du skal have i løbet af dagen. På plakaten finder du vejledning i portioner af grøntsager, frugter, korn, bælgfrugter, og fedtholdig mad, som er opsat i en overskuelig og flot pyramide.

Designet til at inspirere og pynte i dit køkken

Vores plakater er ikke kun informative. For at vores vegansk madpyramide skal kunne inspirere dig, har vi givet den et nyt moderne design, så den ser godt ud i dit køkken. Denne plakat passer ind i de fleste køkkener, da vi har lavet flere variationer af plakaten, som du kan vælge imellem. Vælg mellem 3 baggrunde, 3 størrelser, og vælg om du vil tilkøbe et af vores 3 flotte rammer. Når du køber et af vores rammer med, rammer vi din plakat ind for dig.

Se vores vegetariske madpyramide

Kan du godt li’ at spise plantebaseret, men har tilvalgt mælkeprodukter i din kostplan? Så kan du med fordel tage et kig på vores vegetariske madpyramide, hvor du også ser mælkeprodukter som mælk, ost og æg.

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!