Plakat med maskiner

Byggemaskiner

Er din søn eller datter helt vild med byggemaskiner og industrimaskiner? Så vil de elske vores plakat med maskiner. Her får I nemlig en plakat der viser 8 forskellige byggemaskiner, som gravko, gaffeltruck, bulldozer, traktor og andre spændene maskiner 🚜💨 Samtidig viser den også vejspærrer, sand og grus, sådan at den giver en fornemmelse af funktion for barnet 🙌 Plakaten er med andre ord skabt til barnet der er vild med maskiner 😍  maskiner

Størrelse og baggrunde til din plakat med maskiner

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din plakat med maskiner. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til plakaten? Du kan få vores byggemaskineplakat i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end byggemaskiner? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag.

Vi håber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)