Plakat af jorden

Børneplakat af jorden

Plakat af jorden som vaffelis

Børneplakat med jorden

InspirĂŠr dit barn til at se jorden fra en ny vinkel! Her fĂĽr du en plakat af jorden som vaffelis. PĂĽ denne plakat er jorden simpelthen lavet om til en smeltende kugle is, der giver anledning til at snakke med de smĂĽ børn, pĂĽ en god og pĂŚdagogisk mĂĽde om jordens klima udfordring. Universet er malet rundt om vaffelisen, omringet af stjerner, stjerneskud og stjernestøv. Lad dekorationen tale sit eget kønne sprog til barnet.  Plakaten er hĂĽndmalet med akvarel af Simon Holst.

FormĂĽlet med plakat af jorden

Vi synes det er vigtigt, at børnene sÌttes ind i, hvad for en størrelse jorden er. For jorden er ligesü skøn og livsgivende, som den er frygtindgydende og uforklarlig. Men hvordan forklarer man dilemmaet om global opvarmning for børn, uden at det skaber frygt? Vi mener at svaret er lig med hüb! med hüb og Ìrlighed kan man bane vejen for nÌste generations indvirkning pü jordens velbefindende. Derfor ligger denne farverige jordplakat op til en god snak med sit barn, og lader den vÌre dekoration, inspiration og pümindelse for resten af tiden.

Størrelser og rammer

Vi har taget højde for, at vi som mennesker har forskellig mĂŚngde plads pĂĽ vĂŚggen. Derfor kan plakaten købes i 3 forskellige størrelser (30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm). Plakat af jorden kan købes med eller uden ramme. Hvis du vĂŚlger den med ramme, sĂĽ indrammer vi den for dig, sĂĽdan at plakaten er klar til at blive hĂŚngt op. Blandt rammerne kan du vĂŚlge disse farver: RĂĽ egetrĂŚ, hvidmalet egetrĂŚ eller sortmalet egetrĂŚ. PĂĽ den mĂĽde kan du fĂĽ plakaten lige prĂŚcis som det passer for jer og jeres bolig indretning.

Vil du ha’ den sendt til udlandet?

Vi er i fuld gang med at fĂĽ opdateret vores internationale side, SimonHolst.com. Inden lĂŚnge giver vi jer mulighed for at fĂĽ sendt plakaterne verden rundt. Om du vil ha’ sendt plakaten til FĂŚrøerne eller Bahamas, sĂĽ kan vi inden lĂŚnge tilbyde jer dette 😊

Se resten af vores børneplakater

Skal du pynte børnevĂŚrelset med en masse inspirerende børneplakater? SĂĽ er du kommet det helt rigtige sted! Vi vil gerne ha’ det mest inspirerende udvalg af plakater til børnevĂŚrelset. Tag et kig pĂĽ vores udvalg af børneplakater ved at klikke her.