Plakat af jorden

Børneplakat af jorden

Plakat af jorden som vaffelis

Børneplakat med jorden

Inspirér dit barn til at se jorden fra en ny vinkel! Her får du en plakat af jorden som vaffelis. På denne plakat er jorden simpelthen lavet om til en smeltende kugle is, der giver anledning til at snakke med de små børn, på en god og pædagogisk måde om jordens klima udfordring. Universet er malet rundt om vaffelisen, omringet af stjerner, stjerneskud og stjernestøv. Lad dekorationen tale sit eget kønne sprog til barnet.  Plakaten er håndmalet med akvarel af Simon Holst.

Formålet med plakat af jorden

Vi synes det er vigtigt, at børnene sættes ind i, hvad for en størrelse jorden er. For jorden er ligeså skøn og livsgivende, som den er frygtindgydende og uforklarlig. Men hvordan forklarer man dilemmaet om global opvarmning for børn, uden at det skaber frygt? Vi mener at svaret er lig med håb! med håb og ærlighed kan man bane vejen for næste generations indvirkning på jordens velbefindende. Derfor ligger denne farverige jordplakat op til en god snak med sit barn, og lader den være dekoration, inspiration og påmindelse for resten af tiden.

Størrelser og rammer

Vi har taget højde for, at vi som mennesker har forskellig mængde plads på væggen. Derfor kan plakaten købes i 3 forskellige størrelser (30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm). Plakat af jorden kan købes med eller uden ramme. Hvis du vælger den med ramme, så indrammer vi den for dig, sådan at plakaten er klar til at blive hængt op. Blandt rammerne kan du vælge disse farver: Rå egetræ, hvidmalet egetræ eller sortmalet egetræ. På den måde kan du få plakaten lige præcis som det passer for jer og jeres bolig indretning.

Vil du ha’ den sendt til udlandet?

Vi er i fuld gang med at få opdateret vores internationale side, SimonHolst.com. Inden længe giver vi jer mulighed for at få sendt plakaterne verden rundt. Om du vil ha’ sendt plakaten til Færøerne eller Bahamas, så kan vi inden længe tilbyde jer dette ?

Se resten af vores børneplakater

Skal du pynte børneværelset med en masse inspirerende børneplakater? Så er du kommet det helt rigtige sted! Vi vil gerne ha’ det mest inspirerende udvalg af plakater til børneværelset. Tag et kig på vores udvalg af børneplakater ved at klikke her.