Alverdens Grøntsager

Se billeder af Alverdens Grøntsager

 Grøntsag

De fleste af os ved godt, at vi bør spise mange grøntsager, da de spiller en stor rolle i en sund og varierede kost. De indeholder næsten alle vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er sunde for dit immunforsvar. Dertil indeholder de kostfibre, som holder kroppen mæt.

Kender du alverdens grøntsager?

Ud over at huske de 6 stykker frugt og grønt om dagen, eller 600g, anbefales det, at man spiser mange forskellige grøntsager i løbet af uden. Dette er fordi, at grøntsager indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler. Derfor er der god grund for at lære alverdens grøntsager bedre at kende. Udover sundhed giver de også mange muligheder for spændende og lækre retter.

Indhold på vores alverdens grøntsager plakat

Vores plakat indeholder hele 48 forskellige slags grønt, der er sat i alfabetisk orden. På den måde giver plakaten dig et godt overblik over de mange grøntsager. Find inspiration til at afprøve nye lækre grønt, og måske finder du en ny favorit. Måske du finder en ny grøntsag, som bliver en fast del af din kost. Generelt får du rig mulighed for at få stillet bekendtskab til de mange grøntsager. Grøntsagerne på denne plakat kan findes og købes i de fleste supermarkeder i Danmark.

Vi designer plakater til at inspirere og se godt ud i lige netop dit køkken

Vi designer vores plakater til at se godt ud, og bringe friskhed til dit køkken. Denne plakat vil give inspiration og se flot ud i dit køkken med de mange flotte farver, som grøntsagerne har. Dertil kan du selv vælge hvad passer til dit køkken ved at vælge mellem 3 baggrunde, vælge at medkøbe en ramme, som fås i 3 farver, og du kan vælge mellem 3 størrelser. Dermed passer vores plakater ind i dit køkken. Denne plakat passer også rigtig godt sammen med vores alverdens frugter plakat.

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!

 Simon Holst