Stuen

Stuen har brug for et roligt sind

Leder du efter plakater til stuen? Uanset om du tænker collage eller enkeltstående motiver, så har vi lidt for enhver smag!

Vi har en kategori med retro motiver til dig, der kan li’ Retro stilen. Vi har fundet unikke udklip af illustrationer fra gamle bøger, helt op til 150 år. Her finder du både skønne dyreplakater med alt fra kolibrier til skildpadder. Eller frugtplakater som Ananas, Banan… Billederne taler sit eget sprog J Se dem ved at klikke her.

Leder du efter By plakater? Vi har igennem et samarbejde med en grossist, designet by plakater, hvor vi har prøvet at gi’ byernes seværdigheder et kunstnerisk udtryk. Hvis du er til arkitektur og vandfarver – Så er by plakaterne muligvis noget for dig. Se dem her.

Har du en idé til kategori af plakater? Vi er altid lydhør overfor nye ideer! Skriv til os på [email protected] med din idé, og så kan det være det bliver til virkelighed J

God fornøjelse

Simon Holst


ThumbnailsProductsPrice
fra 540,00kr
189,00kr
189,00kr
Antilopina – Aantilope
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af antiloper, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne antilope plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Arachnia – Spindlere
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af spindlere, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne spindlere plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Ascidiae – Søpunge
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af søpunge, og sat det på en mørk baggrund, så farverne fra søpungene kommer til sin ret. Denne søpunge plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Avocado
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du den helt store avocado fan? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra avocado? Så får du her en smuk plakat med avocado, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne avocado plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Banan
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med bananer? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra bananer? Så får du her en smuk plakat med bananer, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne bananplakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Batrachia – Amfibier
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du en plakat med amfibier, som er en padde art af frøer. Plakaten er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
fra 189,00kr
189,00kr
189,00kr