img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

SUNDHED & VELVÆRE

cat-banner Responsive image

Plakater der styrker dine interesser for velvære

Går du op i sundhed og velvære? Dyrker du yoga? Eller mangler du lidt krydderi til sengelagnerne? Så er du kommet på den helt rigtige side. Vi har skabt plakater der styrker dine interesser for velvære. Her kan du finde vores yoga plakat, der viser 82 forskellige yoga stillinger, som hjælper dig til en bedre variation når du dyrker yoga. Du kan også finde vores kamasutra plakat, der viser 55 forskellige stillinger, som hjælper til at give dit sexliv fornyet energi.

Solhilsen (Kvinde)

fra 189,00 kr

Yoga Stillinger

fra 189,00 kr

De 5 Tibetanere

fra 189,00 kr

KamaSutra Stillinger

fra 189,00 kr

Valgmuligheder for dine plakater om Yoga og Kamasutra

Vælg mellem baggrunde, størrelser og rammer

Vi har taget højde for at vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Derfor har vi lavet valgmuligheder på vores plakater om yoga og kamasutra i forskellige baggrunde. Her kan du vælge mellem almindelig blank baggrund, marmor baggrund, papir baggrund og sten baggrund. Da vores kamasutra plakat er erotisk kan du købe denne i en lyserød sten baggrund.

Vi har forskellig mængde af plads på vores væg. Derfor kan du købe vores plakater i 3 forskellige baggrunde: 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. På den måde er der en størrelse for alle vægge.

Vil du gerne have plakaten i ramme? Så kan det også lade sig gøre. Hos os kan du nemlig tilkøbe rammer i egetræsfolie til dine plakater. Rammerne kommer i akrylglas, hvilket gør at de ikke knuses på vejen hjem til dig. Du kan vælge mellem 3 forskellige rammer: hvid, sort og egetræ. Hvis du vælger at tilkøbe rammer til dine plakater, så indrammer vi den selvfølgelig for dig. Det eneste du skal gøre er blot at hænge den op. J

Har du en idé til en plakat om sundhed & velvære?

Send os en mail

Har du en idé til en plakat om sundhed & velvære?

Vores kategori med sundhed/velvære er blot begyndt, og vi lever af at få gode ideer fra vores kunder.

Så hvis du har en god idé, så send os en mail på kontakt@simonholst.dk, så kigger vi nærmere ind på det.

0
    0
    Din Kurv
    din vogn er tomTilbage til butikken
      Vælg Fragt-metode