Soveværelset

Giv dit soveværelse kant med plakater

Leder du efter plakater til din væg på soveværelset? Så har vi lidt for enhver smag!

Vi har igennem et samarbejde med en grossist, designet by plakater, hvor vi har prøvet at gi’ byernes seværdigheder et kunstnerisk udtryk. Hvis du er til arkitektur og vandfarver – Så er by plakaterne muligvis noget for dig. Se dem her.

En plakat der er i en helt anden boldgade, som er kommet ind på vores bestseller liste, er Kama Sutra Plakaten. Den er muligvis ikke for enhver, og fred være med det… Men for de mennesker der er til fornyelse i deres sexliv, og som gerne vil inspireres i sengekanten, så er Kama Sutra Plakaten perfekt til dig/jer. Plakaten indeholder 55 forskellige stillinger. Se plakaten her.

Sidst, men ikke mindst, så har vi også plakater til dig, der kan li’ Retro stilen. Vi har fundet unikke udklip af illustrationer fra gamle bøger, helt op til 150 år. Her finder du både skønne dyreplakater med alt fra kolibrier til skildpadder. Eller frugtplakater som Ananas, Banan… Billederne taler sit eget sprog J Se dem ved at klikke her.


ThumbnailsProductsPrice
fra 540,00kr
189,00kr
189,00kr
Antilopina – Aantilope
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af antiloper, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne antilope plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Arachnia – Spindlere
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af spindlere, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne spindlere plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Ascidiae – Søpunge
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På denne plakat har vi samlet forskellige arter af søpunge, og sat det på en mørk baggrund, så farverne fra søpungene kommer til sin ret. Denne søpunge plakat kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Avocado
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du den helt store avocado fan? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra avocado? Så får du her en smuk plakat med avocado, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne avocado plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Banan
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med bananer? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra bananer? Så får du her en smuk plakat med bananer, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne bananplakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
Batrachia – Amfibier
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du en plakat med amfibier, som er en padde art af frøer. Plakaten er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189,00kr
fra 189,00kr
189,00kr
189,00kr