Propaganda plakater

Retro propagandaplakater med forskellige budskaber

 Plakat

Propaganda plakater til dig der godt kan lide vintage indretning

Vi har købt licens til en perlerække af gamle propaganda plakater med forskellige budskaber – alt lige fra krig til økonomi og ikke mindst, opfordring til at få engelske kvinder i arbejde. Propagandaplakater fra 1900 tallet kan noget helt særligt. De kommer nemlig med forskellige historiske budskaber, og giver samtidig et strej af vintage til din indretning.


ThumbnailsProductsPrice
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr

Propaganda plakater

Vintage propagandaplakater med budskab, historie og et strej af æstetik

I det nittende århundrede var propaganda et populært medieredskab at bruge, til at påvirke samfundet i visse retninger. Visualiseringen og toleranceniveauet for de forskellige propaganda plakater var forskellig, alt efter hvor de kom fra. I England var der en mere sober tilgang til propagandaplakater, hvor man for eksempel opfordrede kvinder til fabriksarbejde, ved at byde dem velkommen til fabrikkerne, via propaganda plakater.

Hvis man bevægede sig til de baltiske lande, samt Rusland, var tonen på plakaterne mere direkte, hård og til tider hadefuld. Vi har fx. Købt licens til en gammel serbisk propagandaplakat, hvor man ser den populære maskot ”Uncle Sam” ødsle en sæk penge ud til en jødisk karakter. På den originale propaganda-plakat stod der, at 98% af verdensøkonomien var ejet af jøderne. På grund af denne hadefulde retorik har vi valgt at slette teksten, og lade billedet være gammeldags ”propaganda-kunst” med et hint af økonomisk budskab.

I den vestlige del som fx USA, ville man gerne udstråle heltemod og styrke. De havde specielt travlt med at rekruttere folk ind i hæren. Her har vi købt licens til en propaganda plakat fra The U.S Army – Destroy this mad brute. Plakaten viser en stor, muskuløs chimpanse, der beskytter kvinden og fædrelandet.

Valgmuligheder for vores propaganda plakater

Vælg mellem størrelser og rammer

Vi har taget højde for at vi har forskellige mængder af plads på væggen. Derfor kan du købe vores propaganda plakater i 3 forskellige størrelser: 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. På den måde er der en størrelse til alle.

Vil du gerne have plakten i ramme? Så er det selvfølgelig også en mulighed. På SimonHolst.dk sælger vi rammer i egetræsfolie med akrylglas. På den måde er du sikker på, at plakater med rammer kommer hjem til dig i hel stand. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: egetræ, hvid eller sort. Hvis du vælger at købe din propagandaplakat i ramme, så indrammer vi den selvfølgelig for dig.

Forslag til propagandaplakater?

Kontakt os

Har du forslag til nogle propagandaplakater, du mener vi skal sælge? Så hører vi selvfølgelig gerne fra dig J Kontakt os endelig på kontakt@simonholst.dk