Ikoniske plakater

Ikoniske plakater med citater

Vi har samlet en perlerække af tidens mest indflydelsesrige og inspirerende mennesker, og skabt ikoniske plakater. Hver af plakaterne indeholder et citat fra ikonet, der både kan inspirere og motivere dig i din hverdag, men også give en relation. Se dem og find ud af, om vi har husket dit store idol/ikon.


ThumbnailsProductsPrice
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr
fra 189kr

Vores mest populære Ikoniske plakater

Køb en ikonisk plakat med dit idol

Vi har taget de mennesker vi mener har gjort det største indtryk igennem de sidste århundreder og skabt vores ikoniske plakater ud fra dette. Her kan du finde plakater med ikoner som fx: Albert Einstein, Arnold Schwarzenegger, Charles Darwin, Dronning Margrethe, Frida Kahlo, Gandhi, Marilyn Monroe, Martin Luther King, Mother Teresa og Sigmund Freud.

Har vi ikke lavet ikoniske plakater med dit idol?

Har vi efter din mening glemt en af de helt store idoler? Vi lytter altid til vores kunder, og prøver, i det omfang vi kan, at imødekomme vores kunders ønsker. Så hvis der er et ikon vi har glemt, så skriv endelig til os på [email protected]

Køb vores ikoniske plakater i forskellige størrelser og rammer

Vi har taget højde for at vi som mennesker har forskellige mængder af plads til plakater på væggen. Derfor kan du få vores ikoniske plakater i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der en plakat til alle typer for vægplads.

Vil du gerne have plakaten i ramme? Så kan du tilkøbe ramme til din ikoniske plakat. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: hvid, sort eller rå egetræ. Hvis du køber plakaten med ramme, så indrammer vi den selvfølgelig for dig. Rammerne er i akrylglas, sådan at der ikke er noget der går i stykker.

Vi håber du finder den plakat du leder efter. Rigtig god fornøjelse med det J