OM PLAKATERNE

DEN FØRSTE PLAKAT

Den første plakat blev lavet tilbage i 2013. Min mormor fyldte 90 år, og jeg vil gerne give hende en særlig gave. Min mormor har altid været familiens centrale ’husmor’ med en stor interesse for madlavning. Derfor lavede jeg en plakat med krydderurter, som hun kunne hænge op i køkkenet. Derfra udsprang ideen til at tage alle de gamle køkkenplakater op til revurdering, og nymodernisere dem, så de er klimakorrekte og med et gastronomisk touch, der gerne skulle vække appetitten hos plakatens gæster.

MOTIVER OG STØRRELSER

På www.SimonHolst.dk finder du et udvalg af køkken- og klimaplakater, der er skabt til at inspirere folk til en grønnere hverdag. Du kan købe plakaterne i 2  forskellige størrelser:

30 x 40 cm

50 x 70 cm

KVALITET OG TRYK

Jeg gør alt for at gøre virksomheden 100% grøn. Derfor trykkes alle plakaterne på eget kontor, med egen kvalitetsprinter, og udelukkende med FSC ® certificeret bæredygtigt papir. Papiret er bestrøget, hvilket betyder at der er påført en tynd belægning, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør at papiret ikke reflekterer. Papiret er særdeles aldersbestandigt, for hvorfor der ydes trykggaranti. Trykgarantien indbefatter dog at plakaten ikke står i direkte sollys, da intet papir har godt af at hænge i direkte sollys, da det ikke kan undgås, at farverne vil famle lidt over tid. Papiret er af høj kvalitet. Plakaterne er 190 gram Satin DryPhoto Papir. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed, da der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

MIT MOTIV MANGLER!

Har du en god idé til en ny plakat på www.simonholst.dk? En god del af mine plakater er lavet ud fra kunders geniale forslag – sammen er vi stærkere! Så skriv endelig til mig, hvis du har en idé til en plakat vi bare MÅ lave! Find os på Instagram og Facebook (@simonholstdesign) og følg med når vi ligger nye plakater op.

COPYRIGHT

Vi har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Vi ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt.